Public Relations Consultant

Political Intelligence heeft meer dan 20 jaar ervaring op de EU- en Belgische markt. Ons succes is gebouwd op onze mensen, zoals blijkt uit de lange levensduur van onze klantenrelaties en hun talrijke successen door de jaren heen.
We breiden onze activiteiten uit en zijn op zoek naar een ervaren Public Relations Consultant om een leidende rol te spelen in de ontwikkeling en het beheer van onze PR- en Communicatieprojecten in meerdere sectoren, zoals digital, duurzaamheid, energie, health, en nog veel meer.
Ben je ambitieus en sta je open voor nieuwe spannende kansen om je carrière een boost te geven? Ken je het Belgische medialandschap op je duimpje? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat zit er voor jou in?

Wij zijn een team van jonge en dynamische consultants die elkaar omhoog trekken in een vriendelijke en zorgzame omgeving waar ruimte is voor initiatieven. We koesteren je persoonlijkheid en waarderen een “think outside the box” mentaliteit.
Je wordt een strategische aanwinst voor ons communicatieteam en een drijvende kracht in de ontwikkeling van je afdeling. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden voor onze klanten in de digitale sector, maar ook in duurzaamheid, energie, farma en voeding & gezondheid. Met jouw creatieve ideeën laat je de stem van je klanten horen in de politieke en publieke arena.
Wegens de snelle groei van onze bedrijf krijg je steeds meer kansen om samen met je collega’s ons communicatieteam uit te bouwen.

Wat zoeken we?

  • Je moedertaal is Nederlands en hebt een zeer goede kennis van Frans en Engels.
  •  Je hebt minstens 2 jaar ervaring in Public Relations, Journalistiek, of in een communicatie gerelateerde job (bij voorkeur in een PR-/Communicatiebureau)
  • Je hebt een uitstekende kennis van het medialandschap in België, een goed begrip van de Belgische politiek is een plus.
  • Je hebt een universitair diploma in een relevante richting.
  • Je bent een geboren teamplayer en kan goed coördineren.

Wat worden je belangrijkste verantwoordelijkheden?

  • Creatieve strategieën ontwikkelen voor onze verschillende en diverse klanten.
  • Ontwikkel je communicatieteam en leid het naar succes en nieuwe businessmogelijkheden.
  • Verzorg samen met je klanten hun social media-kanalen.
  • Coördineer je communicatieteam voor persberichten, de organisatie van evenementen, rondetafelgesprekken, persconferenties en nog veel meer!

Wat maakt ons bijzonder?

Naast onze vriendelijke omgeving en unieke teamdynamiek, zijn we een snel groeiend bedrijf waar je nieuwe vaardigheden kunt leren en ontwikkelen en waar er altijd ruimte is voor initiatieven en creativiteit.
We zijn een internationaal adviesbureau met een hart voor ecologie, diversiteit en gender balance.
Last but not least bieden we een aantrekkelijk pakket met extra vakantiedagen, een volledige hospitalisatieverzekering, flexibiliteit bij thuiswerken, de volledige terugbetaling van het openbaar vervoer, maaltijdcheques, een iPhone en betaalde mobiele abonnementen, opleidingsmogelijkheden…

Interesse?

Herken je jezelf in onze beschrijving? Stuur ons dan je cv en je beste motivatiebrief op job@political-intelligence.com met referentie “0323” waarin je je kwaliteiten en kwalificaties voor onze functie toelicht. Wij waarderen individualiteit en creativiteit, dus gebruik je beoordelingsvermogen en schrijf met je eigen stem.